Незабаром в ЗНУ розпочнеться реєстрація на безкоштовне пробне ЗНО-2018

У Запорізькому національному університеті триває підготовка до уже традиційних пробних безкоштовних пробних тренінгів із ЗНО, які користуються незмінною популярністю серед старшокласників міста й області. Нагадуємо, що цього року тренінги для майбутніх вступників триватимуть із 4 березня.

Саме 4 березня o 10.00 розпочнеться пробне ЗНО з української мови та літератури, а о 14.00 – із біології, хімії та географії.

18 березня o 10.00 – початок тренінгу з математики та іноземної мови (перша частина за списком), о 14.00 – з історії України, іноземної мови (друга частина за списком) і фізики.

Реєстрація розпочнеться з 1 лютого 2018 року. Детальну інформацію з цього питання можна знайти за покликанням:
https://www.znu.edu.ua/cms/index.php?action=news/view_details&news_id=42152&lang=ukr&news_code=zaproshu—mo-abituri—ntiv-na-bezkoshtovni-probni-treningi-iz-zno42152-ukr

Начальник відділу доуніверситетської підготовки, профорієнтації та працевлаштування ЗНУ Юлія Паскевська, посилаючись на свій багаторічний досвід роботи з абітурієнтами, наголошує, що такі пробні тренінги є дуже важливими для підготовки старшокласників до зовнішнього незалежного оцінювання. Участь у підготовчих заходах дає змогу максимально наблизитись до умов, у яких проходитиме основна сесія ЗНО. А ще – познайомитись з вищою школою та розширити свої адаптаційні можливості, спробувати власні сили, перевірити рівень своїх знань, дізнатися про теми, які викликають складнощі і на які треба звернути особливу увагу при підготовці. Крім того,  тренінги дозволяють підготуватись до ЗНО не лише психологічно, але й організаційно та процедурно.

Участь у тренінгах допоможе майбутнім абітурієнтам вчасно звернути увагу на теми, які потребують додаткового опрацювання й дозволить їм скласти уявлення про їхній загальний рівень підготовки.

Познайомитись з умовами і Правилами вступу до вишу всі охочі можуть на сторінці Віртуального консультаційного центру Запорізького національного університету «Вступ-2018» за покликанням: https://web.znu.edu.ua/pk/vstup-2017-virtual-consul-centre

Тут можна знайти всю необхідну інформацію щодо особливостей реєстрації та складання ЗНО, а також отримати відповіді на питання, пов’язані зі вступною кампанією 2018 року.

Також варто звернути увагу, що у ЗНУ розпочалась реєстрація на творчий залік зі спеціальності «Журналістика». До 19 липня всі охочі можуть зареєструватися, перейшовши за покликанням: https://signup.znu.edu.ua/index.php?r=student%2Fregistration&id_group=23

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *