Всеукраїнський студентський професійний творчий конкурс проектів з екологічного та енергетичного менеджменту

У березні-травні 2018 року Запорізький національний університет проводить Всеукраїнський студентський професійний творчий конкурс проектів з екологічного та енергетичного менеджменту.

Конкурс проводиться у три етапи.

Перший етап (попередня реєстрація) — з 1 березня до 20 квітня 2018 року: збір заявок, проведення консультацій потенційних учасників Конкурсу.

Під час проведення першого етапу бажаючі взяти участь у Конкурсі надсилають заявку на участь (додаток 1) та анотацію конкурсної роботи (додаток 2) на електронну адресу: ekokonkurs2018@ukr.net.

Другий етап (заочний, відбірковий) – з 21 березня до 15 травня 2018 року: подання конкурсних робіт до журі Конкурсу та оцінка представлених проектів.

Під час проведення другого етапу учасники надсилають конкурсну роботу та відгук наукового керівника (скановану версію документу з підписом, завіреним відділом кадрів) на електронну адресу: ekokonkurs2018@ukr.net.

Журі оцінює подані на Конкурс проекти і визначає учасників фінального етапу, кількість яких має становити не менш 50 % від кількості поданих проектів.

Третій етап (фінальний) – 1 червня 2018 року: презентація та захист проектів, визначення та нагородження переможців (виставковий комплекс «Козак-Палац», м. Запоріжжя).

Результати другого відбіркового етапу Конкурсу та запрошення до участі у фінальному етапі повідомляються всім учасникам листом на електронну адресу зазначену під час реєстрації не пізніше 18 травня 2018р. і розміщуються на сайті Запорізького національного університету https://www.znu.edu.ua/ та на сайті кафедри підприємництва менеджменту організацій та логістики Запорізького національного університету http://www.management-znu.in.ua/.

У разі виникнення спірних питань учасники мають право подати у письмовій формі заяву до апеляційної комісії з приводу правильності та об’єктивності оцінювання до 23 травня 2018р. та одержати письмову відповідь до 26 травня 2018р. У заяві учасник зазначає причину апеляції.

 

 

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *