Вітаємо випускників — магістрів з логістики й магістрів з менеджменту організацій та адміністрування з успішним захистом кваліфікаційних робіт

На факультеті менеджменту 14.01.2019 та 15.01.2019 року відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форми навчання освітніх програм «Менеджмент організацій та адміністрування» і «Логістика» спеціальності 073 «Менеджмент».

Урочисту подію відкрила декан факультету менеджменту, д.філ.н., проф. Шавкун Ірина Григорівна, яка побажала магістрам успіхів у захисті.

Екзаменаційна комісія у складі: завідувача кафедри  д.е.н., проф. Бухаріної Людмили  Михайлівни, к.с.-г.н., доцента кафедри Гальчинської Ірини Анатоліївни та к. з держ.упр., доцента кафедри Онищенко Оксани Анатоліївни разом з головою комісії технічним директором ПАТ «Запоріжжяобленерго» Олегом Олександровичем Лисенко   здійснили  перевірку науково-практичного рівня підготовки магістрів.

Тематика випускових робіт відзначалась актуальністю, науковою новизною та конструктивними практичними рекомендаціями.

Всі випускові роботи подавалися до захисту вчасно і були оформлені у відповідності до вимог з наявними відгуками та рецензіями.

На захисті кваліфікаційних робіт магістрів були також були присутні представники професорсько-викладацького складу кафедрид.е.н., професор Гуржій Наталія Миколаївна, к.е.н., доцент Сучков Артем Вадимович та к.е.н., доцент Шишкін Віктор Олександрович.

 

Голова комісії Олег Олександрович Лисенко акцентував увагу на практичній спрямованості досліджень, проведених студентами та важливості запропонованих рекомендацій, Він висловив побажання студентам не зупинятись на досягнутому, а продовжувати невтомно підвищувати свої наукові знання та розвивати практичні  навички.

Відмінні результати своїх досліджень продемонстрували: Браіло Ю.В., Градецька Є.А., Зайцев К.О., Ткачова М.О., Федяніна А.А., Гернеший Я.В., Черненко А.Г., Шишкіна О.В.

Всім випускникам бажаємо подальших професійних успіхів та особистого благополуччя!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *