Успіхи наших студентів

Майбутнє будь-якої держави суттєво залежить від рівня науково-освітнього потенціалу її студентської молоді, відтак, ефективна молодіжна політика виступає одним з ключових завдань на усіх рівнях управління освітою – від загальнодержавного до рівня окремих закладів вищої освіти. Студенти та викладачі Запорізького національного університету завжди стоять в авангарді розвитку сучасної наукової думки, впровадження передових напрацювань вітчизняних та зарубіжних науково-дослідних шкіл. Одним з важливих напрямків наукової діяльності ЗНУ є постійне вдосконалення здобутих знань та обмін досвідом шляхом участі в національних та міжнародних науково-практичних конференціях, семінарах та конкурсах.

Цього року студента третього курсу кафедри підприємництва, менеджменту організацій та логістики Герасименко Анастасія  під керівництвом к.е.н., старшого викладача кафедри Лисенко Марини Олександрівни взяла участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, організований на базі Державного університету «Житомирська політехніка». Основними завданнями Конкурсу є: виявлення та розвиток обдарованих студентів, сприяння реалізації їх здібностей; формування творчого покоління молодих науковців та практиків для різних галузей суспільного життя; стимулювання творчого самовдосконалення студентської молоді; розвиток науково-освітнього потенціалу молоді в Україні. Галузева конкурсна комісія представлена 18 науковцями з 9 провідних закладів вищої освіти України (Житомира, Запоріжжя, Києва, Львова, Одеси, Харкова).

Традиційно, представлені на конкурс роботи відрізняються високим рівнем теоретичного обґрунтування досліджуваних проблем, інноваційними підходами до вирішення науково-прикладних задач, розробленими рекомендаціями та пропозиціями, які є впровадженими у діяльність господарюючих суб’єктів, органів управління та інших установ та організацій.

Наукова робота Анастасії, представлена на конкурс, була присвячена дослідженню питання оптимізації діяльності лідерів ринку поштово-логістичних послуг України. Запропоновані результати роботи мають високу практичну цінність з огляду на актуальність питання реформування державних підприємств в Україні на прикладі ПАТ Укрпошти.

За підсумками Конкурсу Анастасію та її наукового керівника відзначено дипломом ІІІ ступеню та подяками відповідно.

Пишаємось нашими талановитими студентами та щиро радіємо їх успіхам!

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *