Майбутні менеджери та підприємці взяли участь у вебінарі «Маркетинг в ритейлі» від стекхолдера ТОВ «Сільпо-Фуд»

Партнерство «Сільпо-Фуд» і кафедри ПМОіЛ ЗНУ активно відбувається вже протягом 5 років через різні форми співпраці: участь представників «Сільпо-Фуд» в захисті кваліфікаційних робіт магістрів, надання можливості проходження практики, консультування щодо оновлення змісту освітніх програм, навчальні семінари та презентації для студентів, і як, основний напрямок, співпраці – успішне працевлаштування випускників кафедри на різні менеджерські посади в ТОВ «Сільпо-Фуд».

Опираючись на багатолітню співпрацю та досвід, кафедрою ПМОіЛ ЗНУ за ініціативою ТОВ «Сільпо-Фуд» було проведено онлайн вебінар «Маркетинг в ритейлі» для студентів та викладачів ЗНУ. Карантинні обмеження внесли свою корективи в умови організації. Таким чином запланована заздалегідь оффлайнова зустріч була проведена в онлайні. Але дякуючи відмінній підготовці Дмитра Циганкова — директора з розвитку продуктів та власних торгових марок ТОВ «Сільпо-Фуд», який був головним спікером вебінару «Маркетинг в рителі», проведення онлайн зустрічі відбулось жваво, цікаво, корисно та на високому фаховому рівні.

До ZOOM приєдналися понад 50 слухачів. Також у вебінарі взяли участь Ольга Ядчишина – директор з персоналу та Галина Іванченко менеджер з персоналу Східного регіонального управління ТОВ «Сільпо-Фуд».

Під час вебінару студенти та викладачі дізнались «що важливо сучасному покупці» та «що примушує покупця повертатися саме до вас» та ще дуже багато корисного та цікавого як для майбутнього менеджера або підприємця, так і для викладача. Дмитро Циганков (спікер) наводив реальні приклади, які дійсно працюють та постійно впроваджуються в діяльність ТОВ «Сільпо-Фуд».

Щиро дякуємо ТОВ «Сільпо-Фуд» за багаторічну та плідну співпрацю заради підготовки висококваліфікованих спеціалістів, якими є саме випускники кафедри підприємництва, менеджменту організацій та логістики. Продовжуємо працювати!

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *