Вручення дипломів магістрам факультету менеджменту

14-15 січня 2020 р. на факультеті менеджменту Запорізького національного університету (ZNU, Zaporizhzhia National University) відбулось вручення дипломів магістрів. Омріяні дипломи отримували випускники кафедри підприємництва, менеджменту організацій та логістики.

Серед тих, хто завершив навчання в магістратурі, а це вісімдесят чотири особи як денної (31 особа), так і заочної  (53 особи) форм навчання, чимало студентів-відмінників, які впродовж всього періоду навчання були сумлінними, активними, зацікавленими в отриманні знань. Так, дипломи з відзнакою на факультеті менеджменту отримали десятеро студентів денної форми навчання й тридцять два магістри заочної форми навчання! Вітаємо новоспечених професіоналів і їхніх викладачів з успішними захистами!

Про всіх своїх випускників на кафедрs готові розказати багато цікавого. Серед тих здобувачів кафедри підприємництва, менеджменту організацій та логістики, які впродовж усіх років навчання мали вагомі досягнення в навчанні, науковій та громадській роботі, кого добре знають на кафедрах і на факультеті менеджменту, Тимур Бірюков. Юнак всі роки навчання вчився на «відмінно», брав участь у різноманітних наукових заходах, конференціях, був стипендіатом МК «Запоріжсталь». Два роки тому Тимур став переможцем Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Як зазначила завідувач кафедри підприємництва, менеджменту організацій та логістики Людмила Бухаріна, магістерська робота Тимура, яка присвячена логістичному менеджменту в сфері агробізнесу, «дуже цікава та релевантна для Запорізької області, відрізняється оригінальним творчим підходом, вагомими науковими пропозиціями, високим рівнем теоретичного обґрунтування і наявністю практичних рекомендацій». За результатами захисту Тимура Бірюкова рекомендовано до вступу  до аспірантури, а оскільки хлопець бачить своє майбутнє в науці та на викладацькому поприщі, така рекомендація стала однією з бажаних нагород для магістра.

Серед відзначених Людмилою Бухаріною випускників і магістерка спеціальності «Менеджмент» Надія Жабицька, чия робота створена на основі власного досвіду під час роботи в запорізькій ІТ-компанії «GroupBWT». Дівчина протягом багатьох років демонструвала високий рівень знань, що дозволило їй  не тільки написати магістерську роботу «Flexibility in project management at the IT-company «Group BWT» на англійській мові, але і захиститися англійською. «Це, — розповідає Людмила Михайлівна, — було дуже цікаво. Робота предметно орієнтована і її проблематика має практичну цінність».

 

Колектив факультету менеджменту ЗНУ бажає випускникам-магістрам ефективно використовувати отримані за час навчання навички, знання і вміння, впевнено рухатися до намічених цілей і досягати нових вершин. Успіхів вам, шановні магістри, впевненості в собі й удачі!

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *