Всеукраїнський конкурс проєктів з екологічного менеджменту в контексті кліматичних змін

Відповідно до наказу МОН України № 313 від 16.03.2021 «Про проведення Всеукраїнського студентського професійного творчого конкурсу проєктів з екологічного менеджменту в контексті кліматичних змін у березні – червні 2021 року», Запорізький національний університет призначено базовим закладом вищої освіти з проведення конкурсу. 

Конкурс проводиться за ініціативи та всебічного сприяння проректора  з наукової роботи Геннадія Васильчука. Організаційну підтримку здійснює Запорізька міська рада та Запорізька торгово-промислова палата в рамках проведення традиційного Еко-Форуму м.Запоріжжя. 

Організацію конкурсу забезпечує кафедра підприємництва, менеджменту організацій та логістики факультету менеджменту ЗНУ.

Запрошуємо до участі авторів проєктів з відповідної тематики – студентів бакалаврського та магістерського рівнів ЗВО України.

Детальна інформація щодо регламенту проведення конкурсу розміщена на сайті кафедри підприємництва, менеджменту організацій та логістики http://www.management-znu.in.ua/

Запрошуємо наукове співтовариство до участі в конкурсі. Чекаємо на цікаві проєкти!

Деталі участі в конкурсі 

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *