Круглий стіл «Supply Chain Day»

16.04.2015р. студенти факультету менеджменту спеціальності  «Логістика» долучилися до професійного логістичного свята «Supply Chain Day», що проходить у Європейських країнах кожного третього четверга квітня за ініціативи Європейської логістичної асоціації. В рамках заходів, що присвячені цій події було проведено круглий стіл «Логістичний потенціал Запорізького регіону».

Організаторами заходу виступили викладачі кафедри менеджменту організацій та логістики к.е.н., доц. Богданов С.М., к.т.н., доц. Антонюк Д.А., к.е.н., ст.викладач Сучков А.В. На початку заходу в.о.завідувача кафедри менеджменту організацій та логістики Бухаріна Л.М. привітала учасників круглого столу та підкреслила важливість популяризації логістики як науки та впровадження логістичного менеджменту у сучасну ринкову інфраструктуру. Студентка 4 курсу Бакута Анастасія надала інформацію стосовно діяльності Європейської логістичної асоціації.

На засідання круглого столу завітав начальник транспортного відділу ТОВ «Запорізький титано-магнієвий комбінат» Соляний Володимир Іванович. Представник комбінату розповів про практичні аспекти логістичної діяльності на виробництві, також було піднято проблеми технічних знань менеджера-логіста, обговорювали можливість працевлаштування за фахом.

Усі учасники обговорення отримали не тільки важливі знання,але й гарний настрій та мотивацію для подальшого навчання та розвитку у сфері логістики. Факультет планує в майбутньому розширити перелік та форму заходів в рамках святкування «Supply Chain Day».

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *