Наукова робота

Науково-дослідна робота викладачів кафедри теорії та практики менеджменту об’єднана напрямком «Оптимізація зовнішньоекономічної діяльності регіону», кафедри менеджменту організацій та логістики – «Пошук і дослідження організаційно-економічних діагностичних ознак в управлінні багатофакторними виробничими та сервісними системами на основі логістики» за напрямами підготовки: «Підвищення ефективності виробництва», «Мінімізація витрат», «Інвестиційно-інноваційна діяльність суб’єктів господарювання в ринкових умовах».
Поширена практика бізнес-консультування організацій та підприємств міста. Всі викладачі факультету менеджменту ведуть постійну роботу зі студентами з метою їхнього залучення до науково-дослідницької діяльності.
Найбільш активні та цілеспрямовані студенти, які виявляють здібності до аналітичного мислення, дослідницької роботи, мають можливість реалізувати себе у наукових гуртках, що діють при кафедрах факультету менеджменту. Студентка Горбатко Вікторія посіла друге місце у Всеукраїнському конкурсі наукових студентських робіт.
Дипломна робота студентки факультету Мацегори Надії посіла 3 місце у номінації «Логістика» на Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт.

Студентка магістратури Курган Світлана взяла участь у Всеукраїнському конкурсі «Шлях до майбутнього», організованому Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту. Її робота визнана кращою, а сама студентка нагороджена дипломом переможця.diplom
За високий рівень наукової доповіді на 9-й Міжнародній науковій конференції студентів та молодих вчених «Управління розвитком соціально-економічних систем: глобалізація, підприємництво, стале економічне зростання», що відбулася в Донецькому національному університеті, студент факультету Чермошенцев Ілля нагороджений дипломом третього ступеня, а Благой Андрій – грамотою цієї ж конференції за активну участь.
Команда «ZNU-Management» у складі Гутнікова Руслана та Лещини Катерини взяла участь у Першому студентському чемпіонаті зі стратегічного менеджменту, що проводиться компанією GMC (Global Management Challenge Junior). В цілому в програмі брало участь 1024 команди від більш, ніж 235 вишів країни. Команда факультету менеджменту, одержуючи добрі результати в своїй групі, успішно подолала два тури. Студент факультету Ужва Євген теж брав участь у зазначеній програмі у складі змішаної команди разом із студентами ЗНТУ. Ця команда посіла 3 місце за результатами другого туру.

Відтоді студенти факультету щорічно беруть участь у чемпіонаті зі стратегічного менеджменту GMC (Global gramotaManagement Challenge Junior) та традиційно демонструють високі результати.
Студентка факультету Рогова Ірина посіла третє місце на першій Всеукраїнській студентській олімпіаді зі спеціальності «Менеджмент організацій», в якій взяло участь 118 представників із 69 навчальних закладів України, поступившись лише студентам Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка та Львівської Політехніки.

Науково-дослідна робота студентів факультету Кисляк Яни та Пелешко Ольги була відзначена дипломами першого ступеню Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. За підсумками конкурсу наукових робіт президентського фонду Леоніда Кучми «Україна» на тему «Зробимо Україну енергоощадною» наукова робота студентки факультету менеджменту Вікторії Зарютіної визнана однією з найкращих.

За результатами ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», який відбувся на базі Одеського національного економічного університету, студентка факультету менеджменту Ангеліна Свєрчкова посіла друге місце. В олімпіаді взяли участь понад 70 учасників з усіх регіонів України. Студентка 5 курсу факультету менеджменту спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» Тетяна Ніколенко отримала перемогу на Всеукраїнській студентській олімпіаді у номінації «Корпоративний менеджер».

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *