До приймальної комісії ЗНУ надійшло 11 тисяч заяв від абітурієнтів

У Запорізькому національному університеті зараз у розпалі вступна кампанія-2017. Цьогорічна кількість заяв від абітурієнтів, які виявили бажання навчатися в університеті, переконливо свідчить про те, що його освітні послуги користуються великим попитом серед вступників. Станом на 26 липня до приймальної комісії ЗНУ надійшло 11 тисяч заяв.

За словами співробітників приймальної комісії ЗНУ, цього року, традиційно, неабиякою популярністю серед вступників користуються такі спеціальності, як «Психологія» (810 заяв), «Туризм» (764 заяви) і «Правознавство» (639 заяв). Також велике зацікавлення в абітурієнтів викликали «Переклад (англійський)» (582 заяви) та «Готельно-ресторанна справа» (574 заяви).
Варто відзначити, що серед тих, хто виявив бажання вступити до університету, є представники як Запоріжжя й Запорізької області, так і абітурієнти із сусідніх областей. На думку співробітників приймальної комісії, це – результат активної профорієнтаційної діяльності упродовж навчального року представників усіх факультетів та структурних підрозділів ЗНУ.
Вони не лише з профорієнтаційною метою відвідували середні навчальні заклади та підприємства міста й області, але й влаштовували численні наукові, розважальні, спортивні заходи, у яких охоче брали участь абітурієнти. При цьому майбутні студенти – учасники олімпіад, спортивних і творчих змагань, екскурсій університетом тощо – завжди охоче ділилися своїми враженнями від ЗНУ. Багато хто з них відзначав, що знайомство з вишем справило на них найкраще враження і що вони прагнуть здобудути вищу освіту в державному класичному вищому навчальному закладі IV рівня акредитації.
Нагадаємо, що наступний важливий етап вступної кампанії – оприлюднення рейтингових списків – відбудеться 1 серпня (о 12.00). При цьому зарахування на бюджетну форму навчання (за держзамовленням) триватиме до 7 серпня (до 12.00), а на навчання за кошти юридичних і фізичних осіб – до 10 серпня (до 17.00).

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *